Dvori Lapad, stanovi u Dubrovniku, trg Fotografija 1 od 5 prethodna slika sljedeća slika

Uvala Lapad "Dvori Lapad"

Odabirom stana u Dubrovniku u uvali Lapad birate mir i zelenilo našeg vrta u kojem rastu divlje naranče, a nadomak ruke nalazi se plaža i šuma Petka.

Pazili smo na svaki detalj – Dvori Lapad nude Vam idealnu kombinaciju tradicionalnih prednosti stanovanja u Dubrovniku i najvećih standarda kulture življenja 21. stoljeća.

Pet zgrada kamene fasade skladno se nadovezuju na obližnje vile, uvalu, plažu i čine prepoznatljivu mediteransku cjelinu. Poseban šarm cijelom prostoru daje središnji trg s fontanom i pomno osmišljenom hortikulturom. Zamislite si kako autom ulazite u podzemnu garažu, dizalom dolazite do svog komfornog stana s pogledom na more koji je u decentnim prirodnim bojama pločica i drvenim podovima. Pritiskom na sučelje pametnog doma dižete rolete, aktivirate grijanje, odnosno hlađenje te uživate u pogledu na Elafite i morsku pučinu uvale okupane zalaskom sunca. Za sigurnost prostora brinemo se 24 sata putem čuvarske službe, a svaki Vaš posjetitelj najavljuje se putem video nadzora. Sve zajedno osigurava visoki stupanj privatnosti i sigurnosti.

Ako ste mislili da smo Vam prepričali scenu iz američkih filmova, pozivamo Vas da pogledate naše ogledne stanove i sami se uvjerite u prednosti stanovanja u Dvorima Lapad.

Iskoristite ovu ponudu i izaberite svoj stan u Dubrovniku na najljepšoj obali Mediterana.

Za sve dodatne informacije vezane uz Dvore Lapad, kao i mogućnost obilaska, kontaktirajte nas na brojeve +385 91 6102 698, +385 91 6102 515 ili +385 91 6102 651

dimedia